Loader

Plan projectactiviteiten met SPATIO

Plan projectactiviteiten met SPATIO

Serviceorganisaties beginnen in de meeste gevallen met een installatieproject bij hun klanten. Het is daarom belangrijk dat hun IT partner ook een geïntegreerde softwareoplossing levert voor het plannen van projectwerkzaamheden. Al helemaal, omdat monteurs in veel gevallen zowel service als installatiewerkzaamheden uitvoeren.
SPATIO biedt een volledig geïntegreerde planningsoplossing, voor zowel project als service werkzaamheden, i.c.m. Microsoft Business Central.

Belangrijkste kenmerken:
Naadloze integratie met Microsoft Business Central: Door de integratie kunnen project- en servicewerkzaamheden real-time en zonder dubbele invoer worden gepland in SPATIO. Ook worden tijden van arbeid en reizen en het verbruik van materiaal teruggegeven aan Microsoft Business Central voor een kloppende (project)administratie.

Gebruiksvriendelijke planningstools: SPATIO biedt de (project)planner verschillende handige tools om sneller en foutloos te plannen zoals een overzichtelijk grafisch planbord.

Onduidelijkheid in het plannen van zowel project- als servicewerkzaamheden is daarmee verleden tijd. Ook kunnen projectbudgetten makkelijk worden opgedeeld in kleinere werkbonnen.

Planningsoptimalisatie De route- en planningsoptimalisatie tools van SPATIO bieden de mogelijkheid tot een zo efficiënt mogelijke planning te komen. Fijn voor de eindklant maar ook voor de serviceorganisatie in tijden waarin (goede)monteurs moeilijk te vinden zijn.

 

SPATIO biedt de planningsoplossing waarin je overzicht houdt tussen project- en servicewerkzaamheden.

 

Door Microsoft Business Central en SPATIO te gebruiken krijg je het beste van twee werelden.

Met Microsoft Business Central maak je gebruik van de marktleidende ERP software voor alle administratieve processen van jouw Serviceorganisatie. Microsoft Business Central integreert ook optimaal met andere Microsoft producten als Outlook, Teams en Officeproducten als Word en Excel.

Door ook SPATIO te gebruiken maak je de extra stap om jouw serviceorganisatie en klanten maximaal te ondersteunen. SPATIO biedt specifieke functionaliteiten waardoor je je kunt onderscheiden t.o.v. andere servicebedrijven.

Kom in contact voor een demo via onderstaande button.

 

Demo aanvragen