Loader

Efficiënt verkopen doe je met SPATIO for Sales

 

Met SPATIO for Sales help je jouw Sales Team naar de volgende groeifase!

 

Ontdek alle voordelen van SPATIO for Sales. Kom in contact voor een demo via onderstaande button.

 

Demo aanvragen

pexels-antoni-shkraba-7144199

Voordelen

Vector-5

Grip op je Sales Team

Vector-8

Verhoog productiviteit

Stroomlijn salesprocessen

Vector-10

Integreer met ERP

qode interactive strata

Pijnpunten in een Sales Team

 

  1. Geen vast proces. Omdat er vaak geen vast proces en/of vaste checklists wordt gevolgd door de Salesorganisatie, zullen de sales medewerkers dat ook niet doen.
  2. Geen inzicht. Omdat er grote verschillen zijn tussen wie sales binnen haalt, geeft dit een vertekend beeld van de prestaties van de andere teamleden.
  3. Geen aansturing. Omdat het Sales Team teveel vrijheid krijgt in het maken van eigen afspraken, is er geen focus in de (KPI) aansturing van de sales medewerkers. Wat zorgt voor een stagnatie in sales.
qode-np-item

qode-np-item

qode-np-item

Digitaliseer en optimaliseer de volledige Salesflow

In Microsoft Dynamics Business Central worden Opportunity’s geregistreerd. Bij deze opportunity’s kunnen taken worden geregistreerd, denk hierbij aan een terugbelafspraak, het geven van een online demo of een bezoek op locatie. Deze taken worden real-time uitgewisseld met het planbord. In het planbord heeft de planner een overzichtelijke weergave van alle te plannen taken. SPATIO helpt de planner d.m.v. route optimalisatie en planningssuggesties om de meest efficiënte planning te maken.
De salesmedewerker krijgt de aan hem/haar toegewezen taken te zien in de Sales App. Met deze App hebben sales medewerkers relevante informatie altijd direct beschikbaar, daarnaast voorziet de App in de urenregistratie van de sales medewerker.

q

Q & A

  • Wat is de businesscase voor SPATIO for Sales? Salesteams kunnen efficiënter werken en de klantenservice kan sneller cases afhandelen.
  • Waarom is het planbord belangrijk? Door het planbord te gebruiken vindt centrale aansturing van Sales medewerkers plaats. Zo kan een Sales medewerker tot twee keer zoveel afspraken per dag afhandelen.
  • Waarom is de Sales App belangrijk? Met de Sales App kunnen alle gebruikers in realtime alle benodigde bedrijfsinformatie opvragen, ongeacht waar ze zich op dat moment bevinden.
  • Waarom is een integratie met ERP belangrijk? Het belang van integratie met ERP is dat het de efficiëntie van bedrijfsprocessen en workflows verhoogt en de samenwerking tussen teams vergroot.

Ontdek hoe Spatio werkt

Benieuwd wat SPATIO voor jouw organisatie kan betekenen? We demonstreren onze oplossingen graag in een (online) demo.
Stel ons al je vragen, we denken graag met je mee. Een demo is geheel vrijblijvend.