Loader

SPATIO Field Service

 

Service voor de klant, efficiënt voor jouw organisatie

 

 

Vraag een demo aan  Ontdek de oplossing

De oplossing

Als servicebedrijf wil je dat je klanten goed en snel geholpen worden. Dit begint bij een duidelijke probleemanalyse, een optimale planning, een goed geïnformeerde monteur en de juiste oplossing. Wanneer deze 4 stappen helder zijn ontvangt de klant maximale service en werkt jouw organisatie efficiënt en kostenbesparend.

 

Met SPATIO ontzorg je niet alleen je klant, maar je hele organisatie. Door grip te krijgen op het serviceproces zijn klanten sneller en beter geholpen, terwijl je als serviceorganisatie tijd en geld bespaart. Door volledig inzicht in het serviceproces kun je de planning geheel naar wens automatiseren, verklein je de kans op fouten en heeft een monteur altijd de juiste spullen bij zich. Verhoog de kwaliteit van je dienstverlening en verlaag tegelijkertijd de druk op de buitendienst door monteurs efficiënt in te zetten.

 

Vraag direct een demo aan!

Frame

Van serviceplanner naar servicemanager

SPATIO helpt de planning te verbeteren met automatisch plannen, door rekening te houden met reistijden, werktijden en competenties. Bespaar door klanten zelf een afspraak in te laten plannen.

grip

Grip op je serviceproces

Behoud grip op het serviceproces door efficiënt en effectief te werken. Hou het overzicht en handel serviceopdrachten, de planning en facturatieverzoeken snel en eenvoudig af.

rocket

Volledige controle

Stem SPATIO volledig af op jouw serviceorganisatie. Alle beschikbare functionaliteiten kun je op één plek instellen en rechten kun je aanpassen per medewerker of per functie.

Deze bedrijven werken succesvol met SPATIO – Service

Personeel beter inzetten

 

Ook binnen serviceorganisaties is er een groot personeelstekort. Met meer inzicht kun je processen verbeteren en efficiënter plannen, zodat je monteurs beter kunt inzetten.

Hoger serviceniveau

 

Laat klanten hun eigen afspraak inplannen en verstuur automatisch de afspraakbevestiging. Zijn er voorbereidingen nodig? Stuur automatisch instructies naar de klant, bijv. samen met een afspraakherinnering.

Eenduidige werkwijze

 

Zorg dat buitendienstmedewerkers hetzelfde proces volgen door werkbonnen, checklists en kilometerstanden verplicht te laten invullen bij elke afspraak. Breng vaste kaders aan, zodat je kunt sturen op kwaliteit.

Automatisch plannen

 

Stem de agenda’s van de buitendienst op elkaar af en laat SPATIO automatisch inplannen door rekening te houden met werktijden, reistijden en individuele competenties.

SPATIO Service zorgt voor een voorspelbaar proces, zodat onze klanten nog beter worden bediend

Wie zijn wij?

SPATIO is een oplossing van Newminds

SPATIO helpt serviceorganisatie bij het goed en eenvoudig afstemmen van de activiteiten van de buitendienst. SPATIO is een oplossing van Newminds en is ontstaan vanuit een ERP-oplossing. Met meer dan 15 jaar internationale ervaring in het ondersteunen van zowel kleine als grote organisaties bij het optimaliseren van het serviceproces, weet SPATIO precies wat er speelt in serviceorganisaties en hoe dit kan worden omgezet in een servicegerichte tool voor zowel service- als salesmanagers.

Vraag een gratis demo aan

Overstappen naar een nieuw softwarepakket doe je niet zomaar. Dat begrijpen we heel goed bij SPATIO. Wil je de kracht ervaren van onze Software? Vraag dan de persoonlijke (online) demo aan. Wij komen graag met je in contact!