Loader

Ontdek de mogelijkheden van SaaS

Ontdek de mogelijkheden van SaaS

Een nieuwe server aanschaffen vanwege beperkte opslagruimte? Of alleen op locatie in kunnen loggen om data in te zien? Dit zijn vragen die anno 2023 steeds zeldzamer worden. Steeds meer service verlenende bedrijven kiezen voor een SaaS (Software As A Service) oplossing. Maar waarom?

SaaS-oplossingen bieden Flexibiliteit, Schaalbaarheid en efficiëntie, wat leidt tot verbeterde dienstverlening en bedrijfsresultaten. Maar hoe dan?

Allereerst werkt een SaaS-oplossing kosten efficiënt door de besparing op kapitaalinvesteringen en onderhoudskosten van hardware en IT-infrastructuur. Daarnaast spelen factoren als schaalbaarheid, toegankelijkheid, automatisering en updates een grote rol in de transitie naar SaaS-oplossingen.

Een systeem zo ontworpen om alle kernprocessen binnen jouw organisatie te automatiseren, integreren en beheren

Neem de bedrijfssoftware Microsoft Dynamics 365 Business Central, een systeem zo ontworpen om alle kernprocessen binnen jouw organisatie te automatiseren, integreren en beheren. SPATIO sluit naadloos aan op Business Central en biedt aanvullende functionaliteiten voor de service.

Benieuwd naar de mogelijkheden van SaaS en SPATIO? Klik dan op onderstaande button.

 

Demo aanvragen