Loader

Wie zijn wij

SPATIO kent zijn oorsprong in de ERP business waar klanten de behoefte hadden om mensen, materialen en/of producten samen te laten komen op een externe locatie voor het afhandelen van service en sales activiteiten. Deze behoefte heeft SPATIO opgepakt door software oplossingen te ontwikkelen die het verschil maken voor jouw buitendienst.

Waarom SPATIO

star 1

Jarenlange ervaring

SPATIO is meer dan 15 jaar actief in het ondersteunen van zowel kleine als grote klanten in een efficiënte afhandeling van het buitendienst proces.

Vector-1

Internationaal actief

SPATIO is actief in heel West Europa, in landen zoals Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Noorwegen, Spanje en Engeland.

Vector

Meerdere kantoren

Wij werken dagelijks vanuit onze kantoren in Hengelo (Ov.) en Zwolle aan het optimaliseren van de SPATIO software.

Frame

Klantgericht

Wij ontwikkelen onze oplossingen altijd in samenwerking met onze klanten. Hun behoeften en wensen staan voor ons voorop.

Zo werken wij

01

Analyse

Wij beginnen met een analysefase om op basis daarvan de beste oplossing voor jouw bedrijf te kunnen bieden.

02

Implementatie

Tijdens de implementatiefase werken wij met ons team aan het implementeren van onze software, trainen van gebruikers en bereiden we de oplevering van onze software voor.

03

Oplevering

Om de oplevering van onze software zo goed mogelijk te laten verlopen nemen we je mee door alle geïmplementeerde processen en bepalen we samen of we klaar zijn voor livegang.

04

Support

Na het opleveren van onze software geven we nazorg en support om onze software zo goed en efficiënt mogelijk te blijven gebruiken.

Ontdek hoe Spatio werkt

Benieuwd wat SPATIO voor jouw organisatie kan betekenen? We demonstreren onze oplossingen graag in een (online) demo.
Stel ons al je vragen, we denken graag met je mee. Een demo is geheel vrijblijvend.