Loader

Twee keer zoveel klantafspraken met de Sales oplossing van SPATIO!

Twee keer zoveel klantafspraken met de Sales oplossing van SPATIO!

SPATIO heeft haar dienstverlening uitgebreid met een volledige Sales oplossing: ‘SPATIO for Sales’.

Volgens Gertjan Alberts, Business Manager bij SPATIO is er behoefte om verschillende disciplines buitendienst medewerkers te plannen en een applicatie te bieden waarmee ze ‘in het veld’ effectief hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

‘Vanuit het verleden heeft SPATIO een sterke focus op servicemedewerkers in de buitendienst en het plannen van deze servicemedewerkers. Die focus is er uiteraard nog steeds maar ik neem steeds meer signalen in de markt waar dat ook andere disciplines in de buitendienst behoefte hebben aan goede planning en opvolging van afspraken. Vanuit die behoefte zijn wij de samenwerking met één van onze internationale klanten aangegaan om een volledige Sales oplossing aan te bieden.’

Er is behoefte om verschillende disciplines buitendienst medewerkers te plannen en een applicatie te bieden waarmee ze ‘in het veld’ effectief hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarom heeft SPATIO haar dienstverlening uitgebreid met een volledige geïntegreerde Sales oplossing.

Hoe werkt SPATIO for Sales?
In Microsoft Dynamics Business Central worden Opportunity’s geregistreerd. Bij deze opportunity’s kunnen taken worden geregistreerd, denk hierbij aan een terugbelafspraak, het geven van een online demo of een bezoek op locatie. Deze taken worden real-time uitgewisseld met het SPATIO planbord. In het SPATIO planbord heeft de planner een overzichtelijke weergave van alle te plannen taken. SPATIO helpt de planner d.m.v. route optimalisatie en planningssuggesties om de meest efficiënte planning te maken.
De salesmedewerker krijgt de aan hem/haar toegewezen taken te zien in de SPATIO for Sales App. Met deze App hebben salesmedewerkers relevante informatie altijd direct beschikbaar, daarnaast voorziet de App in de urenregistratie van de salesmedewerker.

Wil je alle voordelen en functionaliteiten van SPATIO for Sales ontdekken? Kom in contact voor een demo via onderstaande button.

 

Demo aanvragen