Loader

In controle over je (bus)voorraad

In controle over je (bus)voorraad

Het bijhouden van (bus)voorraad kan bij veel service bedrijven een stuk efficiënter. Dat komt doordat real-time inzicht voor veel service bedrijven nog ontbreekt.

Niet als je werkt met SPATIO Field Service Software. Wij geven je real-time inzicht en nog meer handige tools om het beheer van voorraad te optimaliseren.

Bij service bedrijven zijn er verschillende momenten in het werkproces waarop het belangrijk is real-time inzicht te hebben in (bus)voorraad.
Als service bedrijf wil je dat je voorraad klopt maar ook niet te hoog is, want onnodige voorraad kost geld.

Moet je op pad voor een spoed reparatie wil je de juiste producten en/of onderdelen op voorraad hebben, alleen al om SLA afspraken na te kunnen komen die je met de klant hebt gemaakt.

Daarnaast draagt goed inzicht en beheer van de voorraad bij aan een hogere ‘first time fix rate’. Niets is vervelender dan er op locatie pas achter komen dat je (bus)voorraad niet klopt en je daardoor de klus niet kunt klaren.

Het bijhouden van (bus)voorraad kan bij veel service bedrijven een stuk efficiënter.

Met SPATIO is het mogelijk op elk moment real-time inzicht te hebben in de (bus)voorraad. Dat kan via de webapplicatie op kantoor maar ook onderweg via onze Service App.

Zo is het onder andere mogelijk om pro-actieve waarschuwingen te krijgen om fouten te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een melding bij het aanmaken van een service opdracht die niet doorgezet kan worden als de juiste voorraad niet aanwezig is.

Het is ook mogelijk om een monteur een verplichte voorraadcontrole te laten doen voordat de monteur zijn dag start.

Wordt er materiaal verbruikt door de monteur dan vindt er een automatische voorraadcorrectie plaats in de Service app en ERP software.

Mocht het dan toch voorkomen dat een monteur zijn opdracht niet kan afronden, doordat er een onderdeel besteld moet worden kan dat makkelijk vanuit de Service App worden doorgegeven naar de betreffende afdeling, zodat deze hiervan direct op de hoogte is.

We nodigen je graag uit alle voordelen van SPATIO Field Service Software zelf te ervaren. Kom in contact voor een demo via onderstaande button.

 

Demo aanvragen